MATERIAL PEDAGÒGIC MEDIAMBIENTAL

Volem que els i les alumnes preguin consciència de la situació mediambiental en la qual vivim i convidar-los a minimitzar l'impacte del plàstic a l'escola, el seu entorn i més enllà. Per això, hem elaborat un seguit de materials educatius pedagògics mediambientals avaluables, basats en el design thinking, l'aprenentatge basat en projectes i el treball en equip amb l'objectiu de:

  1. 1. Conscienciar sobre el consum responsable dels plàstics en la vida diària.
  2. 2. Despertar la consciència crítica dels i les alumnes a través d'experiències com la Plastic Free Week Challenge. Viure una setmana sense plàstic!
  3. 3. Potenciar actituds i competències sobre la sostenibilitat aprofundint en conceptes com l'ecodisseny i l'economia circular.
  4. 4. Informar sobre quelcom tan important com l'empremta ambiental que genera un producte o servei durant el seu cicle de vida i les accions que són necessàries per reduir-ne l'impacte.

Amb l'ajuda del material pedagògic del programa de sensibilització mediambiental podreu aportar solucions concretes als grans reptes als quals s'enfronta el món avui dia. Reptes basats en l'aprenentatge servei i la competència global que només podem assolir amb l'ajuda de les persones de tot el planeta; persones com tu, la teva família, els i les mestres, la comunitat i, sobretot, els nens i nenes, perquè el present és de tots, però el futur és d'ells, dels nens i nenes, perquè ells són l'arrel.

Recorda que aquest material no és pas obligatori per participar en el concurs escolar, però us facilitarà molt la feina.

Primaria

Secundaria

Primaria

Secundaria

També disposem de materials educatius addicionals segons els continguts d'edicions anteriors d'Hazlo Verde: